Nie możesz wyobrazić sobie dnia bez świeżo zaparzonej kawy? My również. 🙂 Nic tak nie pobudza do działania jak kubek aromatycznej kawy o poranku. Picie kawy na lepszy start to swego rodzaju rytuał…Oczywiście dobrej kawy. 🙂 Ta świeżo wypalona posiada przeszło 800 komponentów aromatyczno-smakowych, które połączone ze sobą pracują na jej unikatowy smak… I taką lubimy najbardziej!
Jakie właściwości wpływają na wyjątkowy smak i aromat kawy?
Kawa nie tylko pobudza koncentrację i zwiększa naszą wydajność. Za sprawą swojego wyjątkowego aromatu, który należy do jednego z najbardziej rozpoznawalnych zapachów na świecie, kawa poprawia nasz nastrój. Zapach kawy stymuluje nasze receptory węchowe sprawiając, że robi nam się „cieplej” na duszy. To także niezastąpiony towarzysz spotkań z klientami, oczywiście przy zachowaniu w związku z trwającą pandemią odpowiednich środków ostrożności.
My polecamy wyśmienitą café bombón, która stanowi hiszpańską odmianę kawy espresso. W hiszpańskiej café bombón, espresso słodzone jest słodkim mlekiem skondensowanym.
Jak przygotować café bombón? Do niedużej, przezroczystej szklanki wystarczy wlać 3 łyżki skondensowanego mleka, a następnie delikatnie wlać espresso. Efekt wizualny i smak – spektakularny! A zatem czas na kawę!
POARMA S.A. wpisana do rejestru przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 505648, posiadająca NIP: 7010420552 i REGON: 147190400 (dalej jako: The Office albo Administrator) zaktualizowała swoją Politykę Prywatności.
Używamy plików cookies by zapewnić jak najlepszą obsługę naszej strony internetowej www.theoffice.pl (dalej jako: Strona) oraz celem świadczenia usług w sposób najlepiej dostosowany do indywidualnych potrzeb Użytkowników.
The Office używa plików cookies, aby wyświetlać swoim Użytkownikom najbardziej dopasowane do nich oferty i reklamy (profilowanie behawioralne). Korzystanie ze Strony przy braku zmian ustawień przeglądarki oznacza, że wyrażasz zgodę na otrzymywanie od nas plików Cookie. Informujemy Cię nadto, że w każdym momencie możesz dokonać zmian ustawień dotyczących Cookie. Więcej w polityce prywatności.